Prefab houtconstructies

De bouwkundige tekeningen van de woning vormen de basis voor de speciale tekeningen die wij laten maken van de prefab elementen. Aan de hand van die nieuwe tekeningen worden de elementen gemaakt. Uiteraard komen wij de situatie ter plaatse opmeten. Ook hebben wij rechtstreeks contact met de constructeur, dus korte lijnen. De kans op fouten is daardoor teruggebracht tot nul.

In onze werkplaats worden de verschillende bouwmaterialen door ons samengevoegd tot een keurig element. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van KOMO gekeurde materialen, zowel hout als isolatiemateriaal en verschillende folies.

Na fabricage komen de elementen eventueel in een krimpfolie zodat ze in de buitenopslag minimaal last hebben van de weersomstandigheden.

De meeste elementen echter komen direct op transport om verwerkt te worden op de bouw.  Wij maken de elementen niet alleen zelf, maar plaatsen deze ook. U moet hierbij ook denken aan prefab dakkapellen en dakopbouwen.

Prefab schoorstenen

Leuke uitzondering in onze prefab tak zijn de prefab schoorstenen. Deze maken wij volledig in eigen beheer. En uiteraard helemaal naar wens van de klant.

Op onze actualiteitenpagina vindt u meer informatie en foto's van Prefab houtconstructies >>CONTACT

Bouwbedrijf J.W. van den Broek
De Feart 33
9247 CK - Ureterp
0512-342275 / 06-22928701
info@bouwbedrijfjwvandenbroek.nl

Neem contact op met J.W. Van Den Broek Plan uw route en kom langs bij J.W. Van Den Broek